Özellikler telefon uygulamaları popüler sanal kulüpler gerçek bahislerle oynarken

Basamaklı makaralar slot makinelerinde Başarıbet ve özellikleri

Herkes, kumarhane, hatırlıyorum böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi şunları içeriyor: benzer oyun süreci.Kazanan kombinasyon yeni semboller almak ek kazançlar bir dönüş. Standart başarı bet giris sağlayın oyuncu yalnızca bir şans bir kazanma kombinasyonu her dönüşte. O yükler döndürme ve izler benzer simgeler aktif hatlar. Simülatörler basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar hareket farklı, sağlama kullanıcı şans yardımcı kazançlı ödül için. Şöyle oluyor:

  • Sonra döndürme ortaya çıkar kazanan kombinasyon.
  • Resimler bir başarılı kombinasyon kaybolma (ya patlayabilir) ve boş alanlar oluşturmak.
  • Bu boş boşluklarda oluştur veya (düşme) yeni semboller .
  • Ziyaretçi ödül alır eğer bunlar resimler ek olarak form kazanan bir dizi kendi aranızda veya makaralar üzerindeki kalan işaretler ile.

Bu algoritma kazanan kombinasyonlar kazanana kadar oluşur ödeme hatlarında inşa edilmesi durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm seçenekler işlev aynı. İlk ve modernize edilmiş bu tür oyun tanındı Gonzo’s Quest, icat edildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Popülerlik faktörleri kademeli makineler Basaribet

Müşteriler artık gerekli değil banal döndür makaralar ve oluşturma için bekleyin kazanma kombinasyonu ödeme hatlarından biri.Daha dinamik süreç ve olağanüstü 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanik emülatörün karlılığını artırmak. Cascade Reels iyi mevcut gereksinimleri karşılıyor. Bina başarılı kommbolar ve bu yeni simgelerle aynı anda ilgiyi uyandırmak ve artırmak duygular.Özellikle çığlardan biri yol açacak büyük nakit ödül.

Basamaklı makaralar fırsat sağlayın sahip birden fazla kazanç. inşa ederken başarılı kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez ödüller sağlayabilir oldukça büyük miktar. Bazı şirketler ekle ek katsayılar bu daha da fazla arttı ödül.

Finansal getiri ve dağılım düzeyi üzerindeki etki

Kademeli genellikle etkilemez kârlılık video slotları. Bir fırsat var alın video slotları ile büyük finansal getiri düzeyi (yukarıda 97 %) veya oldukça büyük değil (daha az %94). İlişki yok yükselen simgeler ve miktar teorik getiri mevcut değil.

Ama, dalgalı makaralar artırma büyük bir ödül alma olasılığı. Mekanik cihaz Başarı bet bunu sırasında yeniler ana tur. Sonuç olarak simülatörler ile kademeli algoritma genellikle varsaymak artan uçuculuk. Çünkü makaralar yetenekli geri dön iki kez (veya daha fazla) aynı fiyata.Bu anlamayı mümkün kılar kazanan kombinasyonlar yapamayacak görünmeyecek çok sık. dalga emülatörler içindeki sistematiklikleri genellikle artık yok %25-30.